Ga direct naar de inhoud.

Wonen zoals thuis, dat is wat Huize ten Donk biedt.

Huize ten Donk biedt een warme, vertrouwde en comfortabele entourage met een hoogwaardige levensstijl. De individuele zorg met hart voor de bewoners is de drijfveer van Huize ten Donk.
Met een vast team van toegewijde verzorgenden en verpleegkundigen wordt er 24 uur per dag zorg geleverd. Bewoners kunnen in Huize ten Donk blijven wonen ongeacht de ontwikkeling in hun zorgbehoefte (zolang dit medisch verantwoord is), het zogenoemde levensloop-bestendig wonen.

Alle disciplines komen aan huis, van huisarts, fysiotherapeut, logopedist tot diëtist. 

Lees meer: Over wonen

Thuis voelen betekent activiteiten doen die aansluiten bij de persoonlijke wensen.

Naast de verzorging is er ook een fulltime activiteitenbegeleidster aanwezig, om desgewenst een dag invulling te bieden. 

De activiteitenbegeleiders van Huize ten Donk bieden u, indien gewenst,  interessante en gezellige bezigheden. Zo kunt u samen met uw medebewoners of individueel genieten van de verschillende activiteiten. 

Lees meer: Activiteiten

“Na weken in het ziekenhuis was het laatste wat wij wilden een instellingssfeer. Na wat onderzoek is Huize ten Donk op ons pad gekomen. Met de gezondheid van mijn vrouw gaat het iedere dag een stapje vooruit”

Tarieven

De kosten van wonen in Huize ten Donk zijn afhankelijk van meerdere factoren. Wij informeren u graag persoonlijk over de kosten voor uw specifieke situatie. De tarieven van Huize ten Donk zijn in drie elementen opgedeeld, te weten:

Kosten woning

De kosten van de woning zijn afhankelijk van de afmeting en ligging van de woning.

Kosten service pakket

De kosten van het servicepakket zijn een vast bedrag per maand.

Het service pakket houdt o.a. in; 24 uur aanwezigheid van zorgteam, eten en drinken, schoonhouden van woonruimte, verzorgen was, onderhoud tuin, enz.

Kosten zorg

Indien er een zorgvraag ontstaat, heeft de bewoner recht op een zorgindicatie via het CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg).

De zorgkosten worden gefinancierd vanuit de WLZ (Wet Langdurige Zorg), wél betaalt u de wettelijk vastgestelde inkomens- en vermogen afhankelijke eigen bijdrage. Uw eigen bijdrage kunt u via www.hetcak.nl berekenen.

Mocht u een specifieke uitsplitsing van de tarieven willen ontvangen, neem dan contact met ons op.

Wilt u meer weten over Huize ten Donk

Laat u gegevens bij ons achter en wij nemen contact met u op en houden u op de hoogte.

Uw gegevens worden volledig vertrouwelijk behandeld en dienen enkel voor het maken van een afspraak.